CyberGym:  Διατροφή και Άσκηση

Πρώτη δημοσίευση  ??????

Αρχική     Επικαιρότητα     Εξοπλισμοί

Προγράμματα Διατροφής - Άσκησης

Όργανα Γυμναστικής για Σπίτια

Εξοπλισμοί Γυμναστηρίων

Προβληθείτε στο CyberGym.gr

Διατροφική Ωμέγα Rx Ζώνη:
ΔΩΡΕΑΝ Συνταγές


Από τον Θύμιο Περσίδη,
Σύμβουλο ... Συμβούλων Διατροφικής Ζώνης !!!


                               
Η σωστή διατροφή και οι σωστές δίαιτες κατά περίπτωση ατόμου είναι γνωστές εδώ και δεκαετίες. Δίνονται από τις επίσημες υπηρεσίες υγείας των χωρών, βασίζονται στα συμπεράσματα πολυετών ιατρικών ερευνών σε χιλιάδες προσφερόμενους για την εκάστοτε έρευνα, διεκπεραιώνονται από ομάδες κορυφαίων επιστημόνων που έχουν στη διάθεσή τους τελειότατα εργαστήρια, παρουσιάζονται σε παγκόσμια συνέδρια από τους ερευνητές τους, απολαμβάνουν την παγκόσμια εκτίμηση και αναγνώριση και συστήνονται από τους σωστούς γιατρούς σε όλο τον κόσμο.

Αν τώρα, κάθε λίγο και λιγάκι, ξεπετάγεται και κάποιος κομπογιαννίτης της κακιάς συμφοράς και ισχυρίζεται ότι βρήκε το ελιξήριο της νεότητας και της άριστης υγείας, την Ωμέγα Rx Διατροφική Ζώνη ή τις Δέλτα Μπου-Φριξ Διατροφικές Τιράντες ας πούμε (!), τα ευεργετικά αποτελέσματα του οποίου (... ελιξήριου!) κόβουν τριάντα χρόνια από τη ... Μαντόνα, την Τζένιφερ Άνιστον, την Ντέμι Μουρ και όπου νάναι θα σηκώσουν από τον τάφο και τον ... Τζον Γουέιν με τη φρεσκάδα της ... Σακίρα, και αυτός ο "κάποιος κομπογιαννίτης" σας έπεισε, τότε εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο από το ότι είναι δικαίωμά σας να δοκιμάσετε! Τουλάχιστον μην ... "μπείτε στη Ζώνη" για όλη σας τη ζωή! Τουλάχιστον δοκιμάστε χωρίς να αδειάζετε την τσέπη σας πληρώνοντας κάτι αμφιβόλου ποιότητας και αποτελέσματος. Και ιδού ο τρόπος:

Και για τους φανατικούς της Διατροφικής Ωμέγα Rx Ζώνης οι συνταγές είναι κάτι πολύ απλό.

Στην Αμερική δίνονται περισσότερα από 100 προγράμματα ηλεκτρονικού υπολογιστή από "ντελιβεράδες" και από το Ίντερνετ που είναι αμαρτία να πετάτε τα λεφτά σας στους "μαθητευόμενους μάγους" του ιχθυέλαιου και της κακιάς συμφοράς, οι οποίοι θεραπεύουν τον καρκίνο, τη σκλήρυνση κατά πλάκας, τις καρδιοπάθειες και κάθε χρόνια ασθένεια!

Γιατί να πληρώνετε το διαιτολόγιο της απάτης 120 € στον κομπογιαννίτη, όταν μπορούμε να σας το δίνουμε ΔΩΡΕΑΝ, καλύτερο και ακριβέστερο, ακριβώς όπως το παίρνουν και οι αμερικάνοι, και μάλιστα για ελληνικά φαγητά από πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή?


Δύο πόδια έχει η Απάτη και "περπατάει": το ένα είναι η έλλειψη πληροφόρησης και το άλλο είναι το μάδημα του κορόιδου!

Εμείς της κόβουμε και τα δυό της πόδια: 1) σας αποκαλύπτουμε ότι η Διατροφική Ζώνη είναι αντίθετη από την ιατρικά και παγκόσμια επιβεβαιωμένη εδώ και πολλά χρόνια υγιεινή διατροφή, και 2) αν επιμένετε να τρώτε "Ωμέγα Rx", τότε σας δίνουμε ΔΩΡΕΑΝ τις συνταγές!


Γιατί να πληρώνετε το ιχθυέλαιο χρυσό, όταν μπορείτε να το προσλαμβάνετε μαζί με το διαιτολόγιό σας.

Πάνω από όλα το δημόσιο συμφέρον! Μην πιάνεστε κορόιδα! Μη σας πουλάνε ... φύκια για μεταξωτές κορδέλες!!!

Σε αυτή τη σελίδα πολύ γρήγορα θα σας δίνουμε προγράμματα διατροφής
με βάση τις αρχές της διατροφικής ωμέγα Rx ζώνης.

 

Δείγματα Έτοιμων Ημερήσιων Μενού Διατροφής στις Αντίστοιχες Θερμίδες
με βάση τις αρχές της Ωμέγα Rx Ζώνης !
1100 1200 1300 1400 1500
1600 1700 1800 1900 2000

Μεμονωμένοι γυμναζόμενοι, πελάτες γυμναστηρίων ή και ολόκληρα γυμναστήρια για τους πελάτες τους μαζικά μπορούν να μας υποβάλουν τα στοιχεία τους για ΔΩΡΕΑΝ προσωρινά εκπόνηση Προγραμμάτων Διατροφής και Άσκησης.
 


Θύμιος Περσίδης


www.cybergym.gr    

Αρχική     Επικαιρότητα     Εξοπλισμοί